info@ninasmile.nl

NINASMILE

Over Nina

NinaSmile is er voor iedereen in de tandheelkunde, die op zoek is naar een nieuwe uitdaging waarbij de passie en plezier in het vak centraal staan.

Het gezicht achter NinaSmile

Nina Smile regelt jobs met een glimlach. 11 jaar lang ben ik actief in de tandheelkunde. Nog altijd is het een prachtig vak waarbij het werken met vakkundig personeel waar de passie vanaf straalt energie geeft voor tien.

Met deze ervaring is het makkelijk schakelen tussen de behoeftes en wensen van de kandidaat. Daarnaast heb ik een groot netwerk opgebouwd door heel Nederland. Laat mij je helpen en Nina Smile garandeert je een leuke job of die kandidaat waar jij naar op zoek bent!

De Smile van Nina

Van nature ben ik enthousiast en ik heb een karakteristieke lach die boekdelen spreekt. De naam symboliseert dan ook niet alleen wie ik ben, maar ook wat ik voor een ander wil betekenen.

Tot slot vind ik het belangrijk dat iedereen met een lach naar zijn werk gaat en ook weer met een lach naar het thuisfront kan. Een fijne werkplek heeft een enorme positieve impact op je leven en ontwikkeling als mens.

‘Den Uil’

Ons pap noemt mij ‘den Uil’. Hij vraagt dikwijls “hoe is het met ‘den Uil’?”,  Hij is voor mij een voorbeeld. Daarom heb ik gekozen een uil te verwerken in mijn logo van NinaSmile. Een stukje ‘legacy’ ter ere van een persoon die mij enorm inspireert in het dagelijkse en zakelijke leven.

De uil staat voor wijsheid. Die wijsheid is benodigd om in de tandheelkunde de juiste match te vinden voor iedere kandidaat en opdrachtgever.

Ten slot kan een uil zijn blik 360 graden draaien waardoor hij een beter zicht heeft op zijn prooi, waardoor hij doelgericht ter werk gaat. Het staat symbool voor het grotere plaatje zien en ‘helikopter view’ houden om kansen te zien liggen en te pakken. Als die zijn kans pakt, laat die niet meer los. Typerende eigenschappen zoals vastberadenheid en onbevangen zijn, passen perfect bij mij als persoon en bij het vinden van een perfecte match.

Mijn verhaal

Mijn loopbaan is begonnen als tandartsassistent in een verlengde arm constructie bij Dental Clinics Beesd. Dit concept houdt in dat de tandarts taken delegeert aan zijn assistent, verdeeld over meerdere behandelkamers. Al snel leerde ik de kneepjes van dit geweldige vak en behaalde ik mijn diploma als preventie assistent. Daaropvolgend, sleepte ik diploma’s binnen voor het afvullen van gaatjes, het aanleggen van cofferdam, het leggen van sealens, het geven van anesthesie en nog vele andere leuke handelingen.

De drive om steeds breder inzetbaar te zijn bleef. Door deze ambitie, vastberadenheid en vooral heel hard werken (kilometers maken zoals we dit zeggen in Brabant) heb ik het weten te presteren om mooie functies zoals office-, praktijk-, interim- en regiomanager te kunnen uitvoeren binnen de tandheelkunde. Tenslotte heb ik deze afgetopt met mijn bachelorsdiploma op de HAN, genaamd Management in Zorg en Dienstverlening.

Begin dit jaar 2023 begon het weer te borrelen met het oog op een nieuwe uitdaging. Wat als ik mijn kennis niet alleen regionaal kan inzetten, maar ook landelijk? Wat als ik met mijn kennis ook vele andere ambitieuze talenten kan helpen met het bereiken van hen doelen? Met dit in gedachte, plus de steun en vele spar-uren met mijn vroegere werkgevers Vincent Mazairac en Berend Wauters, ben ik vol enthousiasme en trots Nina Smile begonnen!

Werkervaring

Atlas Dental Care

2020-2023
Projectmanager
HR Manager
Regiomanager

Top Mondzorg

2012-2020
Interim manager
Praktijk manager

Dental Clinics

2012-2018
Allround preventieassistente
Officemanager

NC Fit

2020-heden
Instructrice

Opleidingen

HS Arnhem Nijmegen

Bachelor
Zorgmanagement

Koning Willem 1

MBO Niveau 4
Tandartsassistente

Cambium College

NINASMILE HELPT JE GRAAG

Werkwijze

Meld je aan

Meld je aan op een voor jou prettige manier. Dit kan via de website, maar ook telefonisch, per e-mail of via Social Media.

Eerste kennismaking

Dit kan telefonisch, via een video-call of face-to-face; zoals jij het wilt. Ik stel een profiel op om mee aan de slag te gaan.

Ik vind de perfecte match

Dankzij mijn ervaring weet ik binnen mijn netwerk de perfecte match voor je te vinden!

Contractonderhandeling

Ik help je bij de onderhandeling over het contract, je ontvangt €500,- tekenbonus en je kunt aan de slag!

Dental Expo

Van 14 t/m 16 maart 2024 is Dental Expo in RAI Amsterdam en sta ik met Nina Smile voor het eerst op de beurs.

Als standhouder mag ik voor wie wil, gratis een uitnodiging versturen.

Mocht je geïnteresseerd zijn, dan kan je via deze link je aanmelden.

Het lijkt me leuk om persoonlijk kennis te kunnen maken. Je kunt me vinden op stand SU4 aan de ‘startup avenue’.

TOT DAN!

Zal ik je even bellen?

Gewoon vrijblijvend, misschien hebben we iets aan elkaar!