info@ninasmile.nl

PERSONEEL TANDARTS

Openstaande vacature in de tandheelkunde?

NinaSmile zoekt en vind de perfecte match tussen praktijk en kandidaat. No cure no pay!

Samen opzoek naar de ideale kandidaat?

Ik zoek graag een passende kandidaat voor jullie. Laat je gegevens achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

Schakel de hulp van Nina in

Graag maak ik telefonisch, via een videocall of op locatie kennis om een goede indruk te krijgen van waar jullie als praktijk naar opzoek zijn. Tijdens dit gesprek neem ik de voorwaarden en tarieven met je door zodat de verwachtingen naar elkaar toe helder zijn. Op het moment dat er een helder beeld is zet ik de vacature(s) online en maak ik gebruik van alle andere social mediakanalen en ga ik zelf natuurlijk actief opzoek.

Er zal een uitgebreide screening plaatsvinden voor het moment dat ik iemand aanbeveel. Naar aanleiding van onze gesprekken kiesje zelf welke kandidaat je op gesprek wilt laten komen. Bij een goed gesprek is het aan jou hoe nu verder. Ik ben er het gehele traject ter bemiddeling en als sparringpartner om het zo soepel mogelijk te laten verlopen, met als doel om tot een perfecte match te komen.

NINASMILE HELPT JE GRAAG

Zo werkt het..

Meld je vrijblijvend aan

Meld je aan via bovenstaand formulier, en wij nemen jullie op in ons bestand.

Dien je vacature(s) in

Via een speciale pagina kun je gemakkelijk zelf vacatures indienen. Na goedkeuring worden ze geplaatst.

Kennismaking voor zakelijk profiel

Telefonisch, via een videocall of face-to-face. Wellicht leuk een gesprek op praktijk? Jij bent hier de leading woman of men in!

We vinden de perfecte match!

Wij vinden de juiste kandidaat voor jouw vacature. No cure no pay! Uiteraard blijf ik altijd bereikbaar.

Dental Expo

Van 14 t/m 16 maart 2024 is Dental Expo in RAI Amsterdam en sta ik met Nina Smile voor het eerst op de beurs.

Als standhouder mag ik voor wie wil, gratis een uitnodiging versturen.

Mocht je geïnteresseerd zijn, dan kan je via deze link je aanmelden.

Het lijkt me leuk om persoonlijk kennis te kunnen maken. Je kunt me vinden op stand SU4 aan de ‘startup avenue’.

TOT DAN!

Zal ik je even bellen?

Gewoon vrijblijvend, misschien hebben we iets aan elkaar!